Díszakvárium bérbeadás havi tisztítással és karbantartással


Szeretnénk figyelmébe ajánlani aktuális díszakvárium bérlési lehetőségeinket. Jelen részletes leírásunk az aktuális árainkat is tartalmazza.

Számos nagyközönség által látogatott intézménybe adunk bérbe édesvízi díszakváriumokat. Egy szépen összeállított és gondozott díszakvárium látványa hosszú távú együttműködést eredményez ügyfeleinkkel.

Meglévő színvonalas környezetét tovább fokozhatja egy édesvízi díszakváriummal.
Önöknek és ügyfeleiknek már csak gyönyörködniük kell a látványban.

Reklámozza cégét természetes környezetben!
A mai trendeknek megfelelően ez egy új stílusos reklámlehetőség cégének. Lehetősége van egyedi reklám matricával rendelni a díszakváriumot akár az akváriumra háttér matricaként vagy az akvárium bútort és a tetőt lehet egyedi reklám matricával ellátni. Reklám matrica tervezésére egyedi árajánlatot adunk.

Mi az az akvárium bérbeadás?
Ahhoz, hogy meglévő színvonalas környezetét tovább fokozhassa nem kell megvásárolnia a drága édesvízi díszakvárium összeállítást komplett berendezéssel és élővilággal, mely akár több százezres nagyságrendű költség is lehet. Tőlünk bérbe veheti tervezhető havi fix bérleti díj ellenében. A bérleti díj tartalmazza a díszakvárium bérlését, havi tisztítását, karbantartását, és az üzemeltetéshez szükséges szaktudásunkat és felszereléseket. A bérleti díj minden költséget tartalmaz, semmilyen más költség nem terheli felénk az üzemeltetés során a bérlés időtartama alatt.
Megrendelés esetén rövid határidőn belül összeállítjuk a kiválasztott díszakváriumot, melyet kiszállítunk a helyszínre és beüzemelünk. Ezután betelepítjük az élővilágot és havonta tisztítjuk, karbantartjuk a díszakváriumot, hogy a továbbiakban is dekoratív látványt nyújtson.

Önnek milyen feladata lesz a díszakváriummal?
A díszakvárium üzemeltetésével kapcsolatban semmilyen feladata nincsen. Ha bármi szokásostól eltérőt észlel és jelzi nekünk, akár 24 órán belül kimegyünk a díszakváriumhoz és elvégezzük a megfelelő munkálatokat. Ehhez saját kapcsolattartót nevezünk ki, aki a nap 24 órájában telefonon elérhető.
A halak etetése egy örömteli és hálás feladata a Bérlőnek, melyet egy munkatárs szívesen vállal kihelyezett díszakvárium esetén. Minőségi haleledelt előre kiporciózott adagban biztosítunk, amivel a halak etetése heti 3 alkalommal kb. 1 percet vesz igénybe.

Melyiket válasszam a felsorolt díszakvárium összeállítások közül?
A mondás szerint Nincs két egyforma akvárium, minden akvárium egyedi - ezt valljuk mi is. A döntés során első körben érdemes figyelembe venni, hogy hova kerül az díszakvárium. Mekkora méretű és milyen funkciót lát el az a helyiség ahova a díszakvárium kerül. Közlekedőbe, folyósóra, recepcióra, várótérbe, munkafelvételre, akár eladó térbe vagy irodába, tárgyaló terembe is kerülhet a díszakvárium. Nagyobb méretű helyiségekbe nagyobb méretű díszakváriumot ajánlunk az arányok megtartása mellett a látvány kihasználása érdekében.
A díszakvárium bútor színét, fazonját, a díszakvárium szett méretét és díszakvárium belső kialakítását, élővilágát is a környezete enteriőrjéhez tudjuk igazítani, akár kiegészítve azt.
A rendelkezésre álló költségkeretein felül sok szempont lehet, ami a választását befolyásolhatja. Már a kiválasztás során segítségére leszünk, kollégáink szívesen osztják meg tapasztalataikat és tanácsaikat.

Miért válasszon minket?
A kihelyezett díszakvárium szett bérlése jóval költséghatékonyabb, mint a megvásárlása és a későbbi fenttartási és karbantartási díja.
A fix, tervezhető havi díjon felül semmilyen más költsége nincsen felénk.
Minőségi termékekkel és felszerelésekkel dolgozunk, mellyel biztosítani tudjuk a díszakvárium folyamatos dekoratív látványát.
Kijelölt kapcsolattartó kollégánk napi 24 órában telefonon elérhető.
Akvarisztikai szaktudásunk és 15 éves tapasztalatunk alapján minőségi munkát végzünk.


Új bemutató termünk nyílt Budapest XVII. kerület Ároktő utca 25. szám alatt. Időpont egyeztetés alapján látogasson el hozzánk!

Ingyenes parkolási lehetőség!


Krista Zsolt
Akvarisztikai Dekoratőr
Telefon: +36 30 847 6634
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Bérelhető díszakvárium összeállítások:

Tekintse meg képgalériánkat!

Log in

fb iconLog in with Facebook
create an account