AKVÁRIUM BÉRLÉS HANG ÉS FÉNYTECHNIKÁVAL!
Az akvárium bérlés magasabb színtű szolgáltatása érdekében, cégünk hang és fénytechnika kiséretével ajánlja ügyfelei figyelmébe ezt az új lehetőséget.

AKVÁRIUM BÉRLÉS + AJÁNDÉK MASSZÁZSFOTEL!

Akváriumok kompletten felszerelve technikai és dekorációs berendezéssel, bérelhetők akár bútoros kivitelben is, rövidebb vagy hosszabb ideig. Akváriumot szeretne irodájába vagy otthonába, de nem szeretné megvásárolni a komplett akvárium szettet, akkor válassza most a kettő az egyben szolgáltatásunkat. Akváriumbérlés és komplett havi tisztítás karbantartás egy áráért.

Ajándék masszázsfotel
a nyugati trendeknek megfelelően a tökéletes élmény érdekében, fekete színben minőségi műbőrből habszivacs töltettel, dönthető háttámlával összehangolt  lábtartó, több programos masszázs funkcióval rendelkezik, kihelyezésének időtartama az akvárium bérléssel eggyidejüleg érvényes, képet az Akvárium bérbeadás menüben láthat róla. Időpont egyeztetés alapján az akvárium szettek megtekinthetőek és a masszázsfotel kipróbálható bemutatótermünkben.

Általában partnereink, az akváriumokat igény szerint, normál akváriumként, akvárium berendezéssel dekorációs tárgynak vagy üresen vízzel feltöltve egyedi világítással, egyedi buborék függönnyel termékfotózáshoz, termék bemutatóhoz veszik igénybe. Egyedi elképzelés alapján is tudunk akváriumokat biztosítani rövidebb vagy akár hosszabb időtartamra. Akváriumokat egyeztetés alapján rendezzük és telepítjük be.

Új bemutatótermünk nyílt Budapest XVII. kerület Ároktő utca 25. szám alatt. Időpont egyeztetés alapján látogasson el hozzánk!

Ingyenes parkolási lehetőség!

Krista Zsolt

ügyintéző
Telefon: +36 30 847 6634
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ingyenes árajánlat készítés, tervezés!

Bérelhető standard akvárium szettek:

Fekete 98 literes íves frontüvegű akvárium szett
Méretei:80cm széles, 35cm mély  és 120cm magas (állvánnyal)

Fekete 160 literes szögletes akvárium szett
Méretei: 100cm széles, 40cm mély és 120cm magas (állvánnyal)

Fekete 200 literes szögletes akvárium szett
Méretei: 100cm széles, 40cm mély és 130cm magas (állvánnyal)

Fekete 375 literes szögletes akvárium szett
Méretei: 120cm széles, 50cm mély és 150cm magas (állvánnyal)

Fekete 450 literes szögletes akvárium szett
Méretei: 150cm széles, 50cm mély és 150cm magas (állvánnyal)

Üveg gömb asztaldíszek 0,8l - 25l ürtartalom

Tekintse meg képgalériánkat!

Log in

fb iconLog in with Facebook
create an account